Wimpers


One by One

wimper extensions verlenging

 

Haartjes professioneel gezet op uw bestaande wimpers.

 

Pamela: "Door wimper extensions zijn uw wimpers eventueel langer, maar zeker voller. Het is afhankelijk van uw wensen.

Omdat de haartjes heel zacht zijn voelt u ze niet zitten. De haartjes worden door mij, een voor een, met een professionele wimper lijm geplaatst. Deze techniek heet one by one. Naast deze techniek kunt u bij mij ook terecht voor 3D - 6D wimpers, ook bekend als Russian volume".


3D - 6D

Russian volume

3D 6D Russian volume wimper extensions

 

Pamela: "Bij 3D- 6D wimperextensions gebruik ik nog dunnere en lichtere haartjes waardoor er meerdere wimperextensions op een wimper geplaatst kunnen worden. Dit geeft een mooi en vol waaier effect zonder de natuurlijke wimper te verzwaren".

 

Deze techniek is zeer geschikt voor mensen met weinig eigen wimpers. Voor diegene die een super vol effect wensen is deze methode ideaal.

De techniek komt oorspronkelijk uit Rusland en is dus ook bekend onder de naam Russian volume.

De term 3D, 6D geeft aan hoeveel wimpers er in de waaiers zitten voordat deze op de wimper geplaatst worden.


De behandeling

wimper extensions verlenging

Een gemiddelde behandeling duurt 2 uur. U kunt zich voorstellen dat het een voor een plaatsen van een 'kunst' haartje tijd vergt. Na de behandeling mag u 2 tot 24 uur niet in contact komen met water of vocht zodat de lijm goed uit kan harden. Daarna kunt u alles doen: zwemmen, sporten, douchen, allemaal geen probleem.


Opvullen

opvullen wimpers

 

Uw eigen wimpers hebben gemiddeld een levenscyclus van 4 weken. Dan valt de wimper uit. Het geplaatste zijden haartje valt dan samen met uw wimper uit. Wanneer een wimper uitvalt is afhankelijk van de groeifase waarin het haartje zich bevind. Gaandeweg zullen alle geplaatste wimpers dus uitvallen. Het tussentijds opvullen van de wimpers is mogelijk.


Verzorging

do's & don'ts

Houd uw wimpers schoon met water. Borstel de extensions vanaf de aanzet naar het einde toe. U krijgt een speciaal borsteltje mee. Make-up kunt u verwijderen met een speciale wimper shampoo, verkrijgbaar in de salon van Hairdone. Breng de wimpers nooit in contact met olieproducten. Hierdoor lost de lijm op en laten de wimpers los. Wrijf ook niet ruw in uw ogen, anders breken de wimpers af.


Lash Volume Lift

Lash volume lift

 

De Lash Volume Lift is een nieuwe behandeling waarbij de natuurlijke wimpers gelift worden en meer volume krijgen. Tijdens de Lash Lift worden je eigen wimpers vanaf de wortel tegen een zachte, siliconen mal aan “gelift” met een speciale crème die de nieuwe vorm in de wimpers blijvend maakt. Na het liften wordt een volumizer crème en verzorgende olie aangebracht op de wimpers. Het resultaat zijn lange, volle, gekrulde en gezonde wimpers.

 

Voor het beste resultaat raden wij aan om de wimpers ook te laten verven. Je wimpers zullen er hierdoor nog voller en intenser uit zien. Dit maakt niet alleen wimperkrullers, maar ook mascara’s overbodig. Het resultaat van de Lash Lift blijft ongeveer 6 weken zichtbaar. Hierna zal de krul weer uit de wimpers zakken. Doordat Lash Lifting niet schadelijk is voor de eigen wimpers, kun je de behandeling na 6 weken gewoon weer herhalen.


Producten

Hairdone verkoopt naast wimper shampoo ook mascara en eyeliner van de merken Misencil en Perfect Eyelash. Deze complementeren de wimpers van beide topmerken en behouden uw wimpers optimaal.


Prijs

De prijs is afhankelijk van het merk wimpers en van de toegepaste techniek.