Wimper Extensions


One by One

wimper extensions verlenging

Zachte, zijden haartjes, professioneel geplaatst, op uw bestaande wimpers.

Pamela: "Door wimper extensions zijn uw wimpers eventueel langer, maar zeker voller. Het is afhankelijk van uw wensen.

Omdat de haartjes gemaakt zijn van zijde, en dus zeer zacht, voelt u ze niet zitten. De haartjes worden door mij, een voor een, met een professionele wimper lijm geplaatst. Deze techniek heet one by one en is de enige methode die ik gebruik."


De behandeling

wimper extensions verlenging

 

Een gemiddelde behandeling duurt 2 uur. U kunt zich voorstellen dat het een voor een plaatsen van een 'kunst' haartje tijd vergt. Na de behandeling mag u 2 uur niet in contact komen met water of vocht zodat de lijm goed uit kan harden. Daarna kunt u alles doen: zwemmen, sporten, douchen, allemaal geen probleem.


Opvullen

opvullen wimpers

 

Uw eigen wimpers hebben gemiddeld een levenscyclus van 4 weken. Dan valt de wimper uit. Het geplaatste zijden haartje valt dan samen met uw wimper uit. Wanneer een wimper uitvalt is afhankelijk van de groeifase waarin het haartje zich bevind. Gaandeweg zullen alle geplaatste wimpers dus uitvallen. Het tussentijds opvullen van de wimpers is mogelijk.


Verzorging

do's & don'ts

Houdt uw wimpers schoon met water. Borstel de extensions vanaf de aanzet naar het einde toe. U krijgt een speciaal borsteltje mee. Make-up kunt u verwijderen met een speciale wimper shampoo, verkrijgbaar in de salon van Hairdone. Breng de wimpers nooit in contact met olieproducten. Hierdoor lost de lijm op en laten de wimpers los. Wrijf ook niet ruw in uw ogen, anders breken de wimpers af.


Producten

Hairdone verkoopt mascara en eyeliner van het merk Misencil. Deze complementeren de wimpers van Misencil en behouden uw wimpers optimaal.


Prijslijst

Volume behandeling 75
Nieuwe set 65
Opvullen na 2 weken 30
Opvullen na 3 weken 40
Nieuwe set na 4 weken 65
Afhalen 10

 

Het is belangrijk de wimper extensions goed te verzorgen en reinigen.

Gebruik de juiste producten om onnodig wimper verlies te voorkomen.

Meerkosten voor extra opvullen door onnodig wimper verlies: 10 euro.