Haarverlenging


Wil jij een prachtige, volle bos haar en het ook meteen geknipt en gekleurd hebben? Het kan allemaal bij Hairdone! Maak een afspraak voor een gratis intake.

De haren

De haren waarmee ik werk zijn 100% natuur haar, niet geverfd of behandeld. Het haar blijft mooi, ook na een aantal wasbeurten. Kwaliteit dus! Daarom werk ik uitsluitend met door mij ingekochte haren.

Je kunt, via mij, haar bestellen in allerlei kleuren en stijlen, met of zonder slag. De haren zijn 'double drawn'. Dat betekent dat alle haren dezelfde lengte hebben tot in de puntjes. Dus meer volume. Daarnaast zijn de haren dubbel gestikt en is er minder kans op haarverlies.

Verder kan met het haar alles gedaan worden: fohnen, krullen, stijlen, wat je maar wil. Verzorg het haar vooral alsof het je eigen haar is.

Haarlengtes zijn mogelijk vanaf 40 tot 90 cm.

De haren worden door mij bevestigd met een verfijnde weave techniek.Behandelingen

Omdat ik allround kaptster ben, kan ik de haren na het inzetten meteen in model knippen. Dit is in de prijs inbegrepen.

Niet inbegrepen in de prijs is de haren kleuren. Ik adviseer je eigen haar op de goede haarkleur te hebben voordat je je haar laat verlengen.De techniek

De techniek die ik toepas om de verlenging in te zetten zal 7/8 weken meegaan voordat het haar weer omhoog gezet moet worden. De haamatten blijven bij de juiste verzorging goed.


De prijs

Dit is natuurlijk afhankelijk van de gewenste lengte en het aantal banen. Het haar knippen is in de prijs inbegrepen. Wil je meer weten, neem dan contact met mij op.