Haar verlenging

De haren

Pamela: "De haren waarmee ik werk zijn 100% natuur haar, niet geverfd of behandeld. Het haar blijft mooi, ook na een aantal wasbeurten. Kwaliteit dus! Daarom werk ik uitsluitend met door mij ingekochte haren.

U kunt, via mij, haar bestellen in allerlei kleuren en stijlen, met of zonder slag. Wij hebben verschillende kleuren en lengtes op voorraad. De haren zijn 'double drawn'. Dat betekent dat alle haren dezelfde lengte hebben tot in de puntjes. Dus meer volume! Daarnaast zijn de haren dubbel gestikt en is er minder kans op haarverlies.

Verder kan met het haar alles worden gedaan: föhnen, krullen, stijlen. Verzorg het haar vooral alsof het uw eigen haar is.

Haarlengtes zijn mogelijk vanaf 40 tot 65 cm.

Ik gebruik verschillende technieken om extensions te plaatsen."



De wefts

Wij werken met verschillende soorten hairwefts, dit wil zeggen dat wij de machinaal hairwefts hebben maar ook de invisible. Deze is boven aan de band dunner, dus ideaal voor de klant met fijner haar.

Indien je normaal haar hebt en veel volume wenst adviseren wij de machinale wefts omdat op de band meer haren verwerkt zitten.


Behandelingen

De haren kunnen na het inzetten meteen in model geknipt worden. Dit is in de prijs inbegrepen.

Niet inbegrepen in de prijs is de haren kleuren. Hairdone adviseert om het eigen haar op de gewenste kleur te verven, voordat het haar verlengd wordt.


De techniek

De techniek die Hairdone toepast om de verlenging in te zetten zal 7/8 weken meegaan voordat het haar weer omhoog geplaatst moet worden. De haarmatten blijven, bij de juiste verzorging, gemiddeld een jaar goed.


De prijs

Dit is natuurlijk afhankelijk van de gewenste lengte en het aantal banen. Het haar knippen is in de prijs inbegrepen.

Betaling in termijnen is mogelijk.

Wilt u meer weten, neem dan contact op met Hairdone of boek een intake.


Algemene voorwaarden hairextensions

Op alle door Hairdone gesloten overeenkomsten, behandelingen en afspraken inzake hairextensions zijn algemene voorwaarden van toepassing.