Haar verlenging


De haren

Pamela: "De haren waarmee ik werk zijn 100% natuur haar, niet geverfd of behandeld. Het haar blijft mooi, ook na een aantal wasbeurten. Kwaliteit dus! Daarom werk ik uitsluitend met door mij ingekochte haren.

U kunt, via mij, haar bestellen in allerlei kleuren en stijlen, met of zonder slag. De haren zijn 'double drawn'. Dat betekent dat alle haren dezelfde lengte hebben tot in de puntjes. Dus meer volume! Daarnaast zijn de haren dubbel gestikt en is er minder kans op haarverlies.

Verder kan met het haar alles worden gedaan: föhnen, krullen, stijlen. Verzorg het haar vooral alsof het uw eigen haar is.

Haarlengtes zijn mogelijk vanaf 40 tot 90 cm.

Ik gebruik verschillende technieken om extensions te plaatsen."Behandelingen

De haren kunnen na het inzetten meteen in model geknipt worden. Dit is in de prijs inbegrepen.

Niet inbegrepen in de prijs is de haren kleuren. Hairdone adviseert om het eigen haar op de gewenste kleur te verven, voordat het haar verlengd wordt.


De techniek

De techniek die Hairdone toepast om de verlenging in te zetten zal 7/8 weken meegaan voordat het haar weer omhoog gezet moet worden. De haarmatten blijven bij de juiste verzorging goed.


De prijs

Dit is natuurlijk afhankelijk van de gewenste lengte en het aantal banen. Het haar knippen is in de prijs inbegrepen. Wilt u meer weten, neem dan contact op met Hairdone of boek een gratis intake.


Op de video zie je een haarverlenging in de kleur licht as blond. De gebruikte lengte is 40-45 cm.  De kortste lengte in het assortiment. Hairdone gebruikt 3 lengtes en maar liefst 25 kleuren. Er is dus altijd een lengte en kleur die bij jou past.