Trends


Balayage

Een trend die in 2015 de kop opstak en steeds populairder aan het worden is. Een techniek die ik veel toepas bij mijn klanten.

Wat is balayage?

Balayage is een kleuring die zorgt voor lichte schakeringen in het haar. Ik pas deze techniek vaak 'free-hand' toe, zodat ik de kleuring het mooiste kan plaatsen. Er zijn veel verschillende technieken omdat ieder haartype een andere aanpak vergt. Wil je een grote krachtige kleur overloop of ga je voor het sun kissed effect. Dan is er nog ombre, eugene, brondre, sombre, noem maar op. Ik kan je hierin adviseren en zal ervoor zorgen dat je haar zo mooi mogelijk uitkomt met de juiste kleuring. Hairdone gecertificeerd in Balayage!

Voordelen

Naast het feit dat het een natuurlijke uitstraling heeft, is dit type kleuring geschikt voor ieder haartype. Omdat er bijna geen sprake van uitgroei is, is maandelijks bijwerken niet nodig. Blijft er budget over voor wimper extensions by hairdone!I'm going to Ibiza!!!!

Ibiza extensions

Voor de kleine diva's onder ons.


Bevestiging

Deze leuke haar extensions worden bevestigd met een microringetje in het haar. Door dit ringetje zit de extension goed vast. Dit is niet schadelijk voor het haar.
Na een aantal weken kun je het ringetje omhoog laten plaatsen en weer hergebruiken.
Je kunt alles doen met de haar extensions: zwemmen, slapen en douchen.
Het veertje zal gewoon weer mooi opdrogen.
Eur 9  inclusief inzetten aan huis. Ben ik al bij je thuis voor een andere behandeling kosten ze 7,50 per stuk.


Ibiza haarbandjes

Wil je af en toe het Ibiza gevoel? Dan is een haarbandje een leuk alternatief. Deze draag je wanneer je daar zin in hebt.

In verschillende kleuren verkrijgbaar!

Eur 17,95 excl. verzendkosten.

Bestel via een berichtje op Facebook, whattsapp of mijn contactpagina.